Jeanette Larsen

Underviser – med en kompromisløs tilgang til kvalitet, udvikling og omsorg


___________________________________

“For mig er det vigtigste, at vores heste har det godt. Jeg vil kunne stå inde for alt, hvad vi foretager os, og jeg vil ikke stå på mål for mistrivsel og voldsomme træningsmetoder”

Om Jeanette

Jeanette rejste for 24 år siden til Schweiz for at tilbringe et halvt år på Doris Ramseiers Hestecenter – først efter 20 år i Schweiz vendte hun hjem igen. Med i bagagen havde hun erfaring fra et langt samarbejde med bl.a. den 3-dobbelte OL-deltager Daniel Ramseier. Et samarbejde som var utroligt lærerigt.

Siden år 2000 har Jeanette således arbejdet med udvikling og træning af absolutte top dressurheste, ligesom hun selv har redet og placeret sig ved mange internationale stævner – bl.a. med Grand Prix hesten Illuminato e. Ehrentusch. Jeanette var blandt den absolutte elite i Schweiz og en af de mest succesfulde dressurryttere i landet.

I 2015 vendte Jeanette hjem til Danmark, hvor hun overtog forpagtningen på Broholm Hestecenter. Idag bruger hun sine mange erfaringer fra en lang karriere til at udvikle dygtige ryttere og dressurheste  som og underviser og rytterudvikler. Samtidig varetager hun opgaven som landstræner for Para B dressurlandsholdet.

Vores filosofi

Overordnet er vores mål at uddanne heste, som på lang sigt kan holdes sunde i dressursporten og ryttere som har forståelse for dette.

Vi arbejder altid langsigtet, og springer aldrig over, hvor gærdet er lavest. Med det mener vi, at vi aldrig går på kompromis med hestens ve og vel i dag for at opnå et hurtigt resultat i morgen.

Vi uddanner på en ordentlig og sund måde – og vi arbejder helhedsorienteret med hesten – helt fra starten. Vi finder den tilgang, som passer bedst til den enkelte hest, og vi vil aldrig presse nogen heste ud i situationer, de reelt ikke er klar til.

Vi udfordrer vores heste til lige præcis det punkt – hvor de får en succesoplevelse, og bliver stærkere og dygtigere.

Vi tror på, at vi udvikler de sundeste og bedste heste med stærke sind og evner, ved at give dem den tid det tager at blive en god og sund atlet,